Szűrés

A(z) Kingston Digital kulcsszót tartalmazó cikkek

Videó, fényképek és hang egyidejű továbbítása

2021. január 11. -

A CES 2021 kiállítás alkalmából a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Workflow Station dokkolóját és a hozzá kapcsolódó kártyaolvasókat. A termék javítja a tartalomkészítők utómunka-folyamatainak hatékonyságát. 

Tovább

Ezt tudja az új DataTraveler Duo USB

2020. október 21. -

Kingston Digital bejelentette, hogy a DataTraveler Duo modellel bővíti sokoldalú, dupla csatlakozós USB flash meghajtóinak kínálatát. A DT Duo maximális rugalmasságot kínál az újabb és régebbi eszközökkel egyaránt rendelkező felhasználóknak. Két USB-csatlakozója közül az egyik a szabványos USB-A, a másik USB-C*  portba illeszthető, ami megkönnyíti a fájlmegosztást a laptopok, asztali gépek és mobileszközök között. A 32 GB-os és 64 GB-os változatban kapható, dupla csatlakozós meghajtó kiegészítő tárolónak is ideális.

Tovább

Kingston Digital elmondja, hogy mire figyeljünk fotózáskor

2020. szeptember 28. -

Amikor Joseph Nicéphore Niépce francia vegyész 1826-ban elkészítette a világ első fotográfiáját, talán nem is gondolta, mekkora szenvedéllyel lesznek az emberek e hobbi és művészeti ág iránt. A fényképezés az elmúlt közel 200 évben óriási utat járt be, hiszen nemcsak személyes történeteinket örökíthetjük meg általa, hanem történelmi pillanatokat, felfedezéseket és közéleti eseményeket is. A képek felbecsülhetetlen értékűek, amiket nem lehet visszaszerezni, ha megsérülnek vagy eltűnnek, ezért mindannyiunk számára fontos, hogy megőrizzük őket. 

Tovább

Itt a 128 GB-os Kingston DT2000 USB-meghajtó

2020. szeptember 17. -

A Kingston Digital bemutatta a DataTraveler 2000 típusú titkosított USB-meghajtó 128 GB-os*  kapacitású változatát. A DT2000 FIPS 140-2 Level 3 tanúsítással rendelkezik és katonai szintű, 256 bites hardveralapú AES titkosítást nyújt. A globális biztonsági feladatokat ellátó IT-szakemberek, kis- és középvállalatok, valamint nagyvállalati végfelhasználók igényeire tervezett USB-kulcs ideális megoldás az elektronikus adatbiztonság megvalósításához. A DT2000 operációsrendszer-független, így könnyen bevezethető a többféle eszközt és operációs rendszert használó környezetekben.

Tovább